Blog

Our perspective on technology and design.

Feb 17 2019

HTML -Web design & development

HTML eshte gjuha skriptuese qe ju mundeson te kriojni uebfaqen tuaj, ne kete mesim do te permbledhim nje mori njohurish qe i perkasin HTML-s, eshte e lehte per ta mesuar, shpersoj te ju pelqej.HTML shkruhet me tagje dhe struktura bazike e nje html dokumenti duket keshtu :<!DOCTYPE html><html>   <head>     <title ...

Lexo me shume

May 09 2018

Identifikim me Facebook ne Laravel

Shumë nga faqet në të cilat duhet të regjistrosh një llogari, të japin mundësin që ta kryejsh këtë nëpërmjet profilit që keni në rrjetet sociale. Ne do të mësojmë si të përdorim facebook llogarin për regjistrim dhe si ta ruajm atë në databazën tonë, duke përdorur librarinë socialite në Laravel.Pasi të kemi krijuar një p ...

Lexo me shume

May 01 2018

Si të fillojmë me Ionic Framework

Për të krijuar aplikacionin celular, do të përdorim Ionic Framework v1 së bashku me AngularJS. Për të përfunduar këtë mësim, duhet të keni njëfarë eksperience me JavaScript dhe HTML. Gjithashtu, ndihmon nëse keni punuar me AngularJS më parë. Nëse nuk keni punuar më parë me Ionic Framework, ju rekomandoj të paktën të njihen ...

Lexo me shume

Apr 19 2018

Laravel Presets - Frontend Developers

Te gjithe Laravel developerat jane te familjarizuar tashme me verzionin 5.4 te laravel i cili gjate konfigurimit vjen bashk me nje vue.js skedar te inicializuar ne resources/assets/js/components.Edhe ne laravel 5.5 ky opsion do te jete i integruar por ne do tju njohtojme me nje comand tjeter qe shfrytezohet per scaffolding (gjenerim i struktures dh ...

Lexo me shume

Apr 11 2018

5 Javasript dhe CSS Librari

Gjatë programmimit dhe dizajnimit të aplikacioneve të webit, ne cdo ditë hasim librari të ndryshme që na lehtesojnë punën tonë, prandaj ne ju sjellim këtë artikull për tu njohur ju me disa nga libraritë që do tju lehtesojnë punën tuaj.BIG PICTURELightbox plugin moderne që punon në të njëjtën kohë për imazhe dhe video, duke pa ...

Lexo me shume

Nov 13 2017

5 Hapa për zgjidhjen e problemeve në programim

Çdo programer përdor metoda të ndryshme për zgjidhjen e problemeve duke e përmirsuar dhe lehtësuar punën e tijë, ne kemi menduar për 5 hapa efiçente për zgjidhjen e problemeve, mund te mos jetë metoda më e mirë, por gjithsesi do tju ndihmoj për zgjidhjen e problemeve më shpejt të paktën.Hapi 1 – Lexoje problemin disa herë deri ...

Lexo me shume

  • Enter your Name & E-Mail

  • Discuss with our team

  • Receive a good support

//